maandag 5 november 2012

Dieter Dresselaers op de Boekenbeurs

Dieter Dresselaers, bekend van de animatiefilm ‘De sussen en de geuzen’, heeft illustraties gemaakt bij het boek ‘Aanvallen! - het verhaal van Ward van het 13e’ van Roland Bergeys. Het boek beschrijft het leven van een Vlaams frontsoldaat en dat van zijn verloofde in het Engelse Birtley, waar Belgen bommen maakten.

Roland Bergeys is auteur, muzikant en theatermaker. Hij behaalde enkele prijzen in literaire wedstrijden, en brengt met zijn groepen Berline en Borsalino de gezongen voorstellingen van zijn boeken. Met ‘Aanvallen! - het verhaal van Ward van het 13e’ laat hij een deel van zijn jeugd herleven. De prachtige illustraties van Dieter Dresselaers accentueren de adembenemende sfeer van dit boek.
Dieter heeft op de Boekenbeurs ondertussen al enkele signeersessies en een tekenbattle achter de rug. Op zaterdag 10 november betreedt hij opnieuw de arena met pen en papier. Met die wapens gaat hij een fascinerende strijd aan met een andere Jonge Held: Frodo De Decker. Afspraak om 16 uur aan stand 429.


Illustratie: Dieter Dresselaers.

Geen opmerkingen: